Vi är IAMRUNBOX

BÖRJAN AV IAMRUNBOX

IAMRUNBOX etablerades 2015 i Lund, Sverige, från en kärlek för resa och en passion för att springa. När våran grundare Kirill Noskov började springa till jobbet för att få in träning i sitt hektiska schema fan han det omöjligt att packa sina kontorskläder utan att de blev rynkiga på vägen. Kirill startade att att ta fram en produkt som skulle tillåta att vara aktiv, varje dag, i alla väder, som kunde hålla en dator säkert på plats och samtidigt hålla kläder rynkfria. Så föddes IAMRUNBOX.

VÅRAT MOTTO

Vi håller oss till vårat motto CITY BORN - MADE FOR MOTION och aspirerar att vara en aktiv förändring i folks liv genom att inspirera till en hälsosam livsstil och uppmuntra till att gå, springa och cykla som ett mer miljövänligt alternativ att ta sig fram. 

PRODUKTERNA 

IAMRUNBOX produkter är designade för att tillåta och underlätta din aktiva livsstil. Med fokus på en ergonomisk passform och att kunna packa smart har vi tagit fram lösningar för alla aktiva dagar i veckan. Spring- och cykelväskor som är tillräckligt minimalistiska för att bära vid alla tillfällen, oavsett om det är till träningskläder eller inte; en praktiskt accessoar på resan för att kunna organisera bättre. Våra enkla men funktionella produkter är slittåliga, väderbeständiga och håller dina saker säkert i förvar - genom regn, sol och skumpiga turer. Genom livet.

iamrunbox-founder-kirill-noskov

I STAN

Vi älskar städer. Självklart älskar vi även natur också. Men det är i stan de allra flesta av oss spenderar varje timme, varje vecka, varje månad, år efter år. Det kan vara åh. så. stressigt. vi vet. Det är därför vi vill inspirera dig (och det går utan att säga: oss själva också) att uppskatta och njuta av betongdjungeln. Hur kan vi uppskatta den mer? Använda den mer? Vi tror att vi kan förbättra vår kollektiva hälsa genom att vara mer aktiva och hållbara i hur vi tar oss runt. Oavsett om du gillar att springa, cykla eller gå så står vi bakom dig. Under tiden som du drar nytta av trapporna, de slingrande vägarna, backarna och husen så får du motion och mer tid att observera din omgivning och tid till att reflektera.

VÅRAT TEAM

Vår bas ligger i centrala Stockholm, Sverige men vi tror på ett flexibelt och dynamiskt sätt att arbeta. Detta betyder att vi tar med kontoret ut på resa. Vårat huvudteam består av en svensk, en isländsk, en österrikare och två lettiska. Tillsammans har vi en mängd erfarenhet och förståelse inom arbete, kultur och språk, Vi har partners i New York och Singapore som tillför till smeten. Förutom en delad passion för ett aktivt liv så är vårat viktigaste värde vi lever efter FRIHET.

VÅRA VÄRDERINGAR

Rättvist arbete och en hållbar produktion är nyckeln i våran process, för att kunna vara transparenta och ärliga om vårat team, arbetsmetoder och leverantörer. Vi har dedikerat denna del till våra företagsvärden. Read more here.